Skip to main content

Funcționalități noi și modificări ale interfeței – GeoTask versiunea 17 este disponibilă

By 12/04/2021April 23rd, 2021fieldwork, WorkForce Management

Recent am lansat o nouă versiune a GeoTask, aplicația noastră de Field Service Management. Fiecare versiune aduce îmbunătățiri în ceea ce privește performanța și funcționalitatea pentru a face gestionarea lucrărilor de teren și mai ușoară. Ce este nou în aplicațiile GeoTask 17 pentru dispeceri și lucrătorii de teren?

Noi funcționalități

Programare îmbunătățită: un dispecer poate planifica munca prin selectarea lucrătorilor din mai multe regiuni în același timp. Când programează o echipă, dispecerul poate vedea doar resursele disponibile, astfel încât lucrătorii nu pot fi rezervați în alte echipe în același timp. De asemenea, poate vizualiza și edita abilitățile lucrătorilor necesare pentru a îndeplini sarcini și poate modifica timpul de lucru al unei echipe.

Indisponibilitate echipă: un dispecer poate înregistra atât o indisponibilitatea unică, cât și o indisponibilitate recurentă – această caracteristică face planificarea și programarea sarcinilor chiar mai eficiente.

Rapoarte îmbunătățite: acum puteți filtra rezultatele căutării rapoartelor după detaliile activității. Datorită acestui fapt, dispecerii și managerii au toate informațiile necesare într-o singură imagine de ansamblu, economisind timp. Acum rezultatele raportului filtrat pot fi exportate într-un fișier CSV.

Utilizatorul are acces la funcțiile de bază din meniul contextual al elementelor individuale: echipe, sarcini. Posibilitatea de a naviga la module poate fi găsită în panoul lateral al aplicației.

Interfață clară – aplicație de dispecerat

Interfața grafică (GUI) a aplicației web a dispecerului este acum adaptată la designul aplicației mobile. Toate modificările realizate îmbunătățesc ușurința utilizării GeoTask și o fac mai intuitivă. Utilizatorul poate ajusta, de asemenea, aspectul elementelor în funcție de preferințele sale:

  • Puteți să ascundeți elementele selectate (hartă, listă de sarcini, programări), astfel încât aplicația să afișeze doar informațiile pe care utilizatorul le folosește în mod curent. Dacă dezactivați vizualizarea hărții, de exemplu, aplicația va regla dimensiunea ferestrei de programare la lățimea ecranului. Aceasta permite utilizatorului să se concentreze asupra elementelor necesare, de ex. lista de sarcini și programul
  • Puteți controla numărul de coloane cu informațiile necesare prezentate despre echipele individuale direct pe graficul Gantt, cum ar fi numele și regiunea echipajului. În plus, vizualizarea coloanelor individuale poate fi activată sau dezactivată, iar lățimea coloanei poate fi modificată.
  • Utilizatorul poate modifica dimensiunea ferestrei graficului Gantt: atât lățimea, cât și înălțimea, afectând dimensiunea hărții și a listei de activități.
  • Mărirea și micșorarea în interiorul ferestrei de vizualizare a programării – această îmbunătățire mult așteptată permite utilizatorilor să regleze dimensiunea reprezentării unei sarcini și să îmbunătățească numărul de activități afișate.

În timp ce lucram la GeoTask UX / UI, ne-am concentrat asupra clarității graficului Gantt. De exemplu, dacă timpul de execuție al sarcinilor se suprapune, simbolul sarcinii devine roșu. Datorită acestui fapt, dispeceratul poate observa mai bine conflictul și poate corecta imediat planul.

Cum mai putem ajuta?

GeoTask vă permite să gestionați în mod eficient un număr mare de sarcini pe teren și să programați munca într-un mod fără contact, ceea ce este important mai ales în vremuri de pandemie. Vedeți cum vă putem ajuta și încercați noua versiune a software-ului nostru – aflați cum puteți beneficia de GeoTask: